se încarcă...

Termenii și Condițiile Legale de livrare a Serviciilor

Utilizarea serviciului de găzduire web oferit de fxfweb.ro


Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completat, FXF Creative Agency SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le ofera clientii. Prezenta conventie privind “Termenii si conditiile de utilizare a serviciului de gazduire pagini web”, stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa siteul fxfweb.ro ori poate utiliza in orice mod serviciul de gazduire sau inregistrare domenii si are valoarea unei conventii incheiate intre FXF Creative Agency SRL (denumit in continuare “furnizor”), in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului www.fxfweb.ro si de furnizor al serviciului si orice persoana care viziteaza ori acceseaza siteul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile noastre (denumita in continuare “utilizator sau client”). Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente, precum si inregistrarea domeniilor web in numele clientilor si conform comenzilor.
Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@fxfweb.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Conform legislatie din Romania minorii nu pot incheia contracte comerciale si nici datele lor lor personale nu sunt prelucrate fara acordul parintilor. Neacceptarea acestei conventii sau a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea sitului ori utilizarea in orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a sitului, deschiderea unui cont la fxfweb.ro ori utilizarea in orice mod a serviciului constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.

Politica de continut

Este interzisa publicarea pe serverele furnizorului de continuturi sau trimiteri (links) catre astfel de continuturi care: – incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi;
– au continut obscen sau pornografic sau de natura violenta;
– au continut defaimator sau calomnios;
– au continut cu caracter rasial ori discriminatoriu;
– contin virusi, malware, phishing sau altele similare;
– contin software piratat sau se adreseaza celor care pirateaza software ori practica orice activitati similare.
Este de asemenea interzisa utilizarea serverelor noastre exclusiv ca suport de stocare (exp. filme, mp3, poze, etc.).

Scripturi interzise:

– Scripturi pentru proxy, anonimizator, etc
– Scripturi pentru IRC
– Scripturi de top siteuri
– Scripturi de jocuri online (se exclud jocurile in flash)
– Mail bomber, mass mail sau orice script de trimis emailuri nesecurizat
– Torrent tracker
– Chat room-uri care consuma excesiv resurse si chaturi WAP
– PhpShell sau scripturi similare pentru executarea de comenzi.
Orice incercare de a aduce prejudicii serverelor sau clientilor este strict interzisa. Orice activitate care afecteaza buna functionare a serverului de shared hosting (exemplele includ, dar nu se limiteaza la: CPU load peste limite normale, mass mailing, query-uri SQL foarte frecvente si/sau de durata) va fi considerata abuz si va fi apreciata ca o incercare de prejudiciere a celorlalti clienti colocati. Consumul maxim acceptat pentru siteuri este de 5 % CPU , 5% MEM si 1.5% MYSQL, iar procesele pot sa consume maxim 10% CPU, consumurile mai mari pot fi considerate abuzuri de server.

E-mail

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site / serviciu / produs utilizand serverele noastre nu este permisa si va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara ramburs.
Trimiterea de mesaje in scop comercial (email marketing) nu este permisa de pe conturile Shared Hosting. Aceste activitati sunt permise doar de conturile Business si E-Commerce Hosting.
Fiecare cont de gazduire este limitat, astfel incat sa nu permita trimiterea a mai mult de 100-300 de email-uri intr-un interval de 60 de minute. Aceasta politica (restrictie) este necesara pentru a proteja calitatea serviciului de hosting. Trimiterea masiva de email-uri determina consumarea in exces a resurselor unui server, aceasta avand un impact negativ asupra calitatii serviciilor receptionate de clienti. Prima incalcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediata a contului de gazduire.

Utilizarea Resurselor

Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse de pe server vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse ( memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila, pentru a mentine buna functionare a serverului.
Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului.
Pachetele de gazduire care oferta trafic necontorizat nu pot gazdui fisiere cu o marime mai mare de 1000 MB, nu pot fi folosite pentru servicii de streaming radio, video, pentru file sharing, imagine sharing, servicii de gazduire gratuita, WordPress MU. Pachetele de gazduire cu resurse de spatiu, trafic, sau domenii necontorizate sunt pentru o utilizare in limita resurselor serverului CPU, MEM, disk; permise conturilor de gaduire shared, si in limita de banda de 20 Mb/s.
Prin utlizarea sistemului CloudLinux conturile de gazduire shared sunt limitate la un anumit nivel de resurse cum ar fi : 50 de procese simultane, 1GB RAM sau 20% CPU pentru procesele facute de site. Aceste limite pot varia in functie de pachetul de gazduire utilizat in functie de nivelul de resurse pentru care este recomandat.
Clientii care depsesesc nivelul de consum pentru o perioada mai mare de cateva zile vor fi anuntati de catre departamentul tehnic in vederea optimizarii siteului sau pentru trecerea la un plan compatibil cu nivelul de consum efectuat.

Responsabilitatea Clientului

Clientul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din panoul de control facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.
Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile.

Raspundere Limitata

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.
Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in nici un mod si in nici un caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de catre utilizator furnizorului.

Backup

Backup-urile pentru serviciile de gazduire shared si reseller sunt facute de catre noi zilnic atat la fisiere, casute de email cat si la baza de date pe un server extern si sunt pastrate minim 5 zile. Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor. Sfatuim toti clientii sa downloadeze propriile backup-uri din panoul de control, de la optiunea Backup. Clientii de VPS si Servere Dedicate nu beneficiaza de backup gratuit decat daca in oferta este inclus acest lucru, si in acest caz trebuie sa se asigure periodic ca serviciul de backup functioneaza corect pe severul administrat.
Furnizorul nu este responsabil in nici un mod pentru pierderea informatiilor gazduite ca urmare a actiunilor utilizatorilor sau datorita erorilor existente in aplicatiile care nu sunt asociate cu serviciul. Ca exemplu, panoul de control nu este asociat cu serviciul si nu este pus la dispozitie de catre furnizor, fiind dezvoltat si oferit de catre Cpanel.net.

Garantia Uptime

Serviciul oferit de fxfweb.ro garanteaza un uptime mediu al serverelor de 99.8%.
Sunt exceptii urmatoarele:
– Situatii de forta majora in care noi nu putem avea nici o influenta cum ar fi: razboaie, calamitati naturale, indisponibilitatea / intreruperea comunicatiilor, foc, virusi, hackeri, nefunctionarea corecta a unui software oferit de alta sursa ( scripturi gratuite, software de comert electronic sau procesator de plati online), flood, cutremure, embargouri, actiuni ale autoritatilor legale.
– lucrari de intretinere anuntate sau in situatii critice, upgrade-uri ale serverelor.
– domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate fxfweb.ro
– probleme de acces ale clientului cu FTP, POP, IMAP sau SMTP.

Programe care ruleaza in Background

Nu permitem utilizarea programelor care ruleaza in continuu in background. Permitem programelor sa opereze in background ca o extensie a site-ului web al clientului, dar nu permitem folosirea programelor special realizate pentru a opera in background.

Cron Jobs

Nu permitem rularea de scripturi prin cronuri setate la intervale mai mici de 15 minute.

Scripturi CGI

Scripturile CGI pot fi utilizate de catre clientii nostri fiind o parte inclusa in serviciile oferite, dar orice script CGI realizat special pentru a afecta in mod negativ performanta serverului sau integritatea retelei poate fi oprit fara preaviz.

Chat Room

Nu permitem folosirea de Chat Room-uri proprii fiecarui client pe serverele noastre datorita cerintelor deosebite ale acestor programe.

Instalare servicii suplimentare

In cazul in care scriptul care doriti sa il folositi necesita activarea altor programe software pe server, fxfweb.ro nu este obligat sa instaleze acele programe, decat in cazul in care considera ca activarea acestora ar influenta negativ stabilitatea sau securitatea serverului. In acesta intra si modificarea unor parametri ale programelor folosite pe servere.
Orice cerere de upgrade la cont ( spatiu / trafic / alt pachet ) se face prin email sau ticket de suport cu cel putin 24 ore inainte de modificare. Nu ne asumam nici o raspundere daca nu se face upgrade la cont si se termina traficul siteului sau spatiul. Clientul poate verifica in permanenta resursele alocate in panoul de control – Cpanel.

Notificari si Anunturi

fxfweb.ro isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul utilizatorilor.

Termene de Plata / Facturare

Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate. Toate facturile proforme se vor trimite prin email si o versiune printabila se va pune la dispozitia clientului in panoul de control. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 7 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.
Clientii care doresc inchiderea unui cont de gazduire sau al oricarui serviciu achizionta trebuie sa trimita o notificare pe email sau fax cu cel putin 7 zile inainte de data scadenta, altfel factura emisa va trebui achitata pentru minim o luna. Preturile afisate in Lei sunt calculate in Euro/USD la cursul BNR + 2 % din data comenzii, conform legislatiei toate facturile si platile sunt procesate in Lei. Pentru fiecare zi de intarziere a platii dupa data scandenta pentru facturile proforma de prelungire a pachetelor de hosting se percep penalizari de 0.5% / zi.
In cazul in care se depasesc 30 de zile de neplata si contul este sters de pe server, clientul poate cerere repunerea siteului dintr-un backup mai vechi furnizat de catre client.

Suspendarea Contului – Neplata Serviciilor

Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului in termen de 7 zile de la emiterea de catre furnizor a facturii pro-forma vor fi suspendate pana la confirmarea efectuarii platii sau pana la data efectuarii platii, potrivit prevederilor de mai sus. Reactivarea conturilor se va putea face numai dupa confirmarea efectuarii platii.
Furnizorul va putea redeschide conturile inchise pentru neplata tarifelor numai dupa plata integrala a tututor sumelor datorate de catre utilizator.
In cazul in care domeniul este suspendat sau sters pentru neplata sau pentru renuntare la servicii fxfweb.ro va redirecta domeniul spre o pagina parcata pana administratorul domeniului isi va modifica serverele dns.

Garantia – Banii inapoi in 30 de zile

Fiecare client de gazduire al FXF CREATIVE AGENCY SRL beneficiaza de o garantie de 30 de zile. Daca in aceasta perioada nu sunteti complet satisfacut de calitatea serviciului de hosting puteti solicita, si primi inapoi banii platiti in avans. Urmatoarele servicii nu sunt incluse in Garantia de 30 de zile : taxele pentru inregistrarea numelor de domeniu (nationale si/sau internationale), taxele achitate pentru serverele dedicate, VPS, serviciile comandate in calitate de reseller, si orice alte taxe achitate pentru servicii optionale / speciale altele decat cele din oferta standard. Daca ati bebeficiat de un domeniu gratuit la deschiderea contului, costurile de inregistrare a domeniului (sau a domeniilor) vor fi retinute din valoarea abonamentului ce urmeaza a fi restituit.
In cazul in care anularea contului se datoreaza incalcarii de catre client a prezentelor termene si conditii nu se va efectua rambursul.
Garantia de rambursare a platii in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii nu se aplica si nu se va efectua in cazul in care s-a utilizat cel putin 50% din transferul de date alocat contului de gazduire care constituie subiectul cererii de rambursare. Platile prin SMS nu sunt rambursabile.

Modificari

Ne rezervam dreptul de a face adaugari, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, pachetele de gazduire, preturi si site oricand, informarea facandu-se prin intermediul siteului sau panourile de control ale clientilor.


Politica de Confidențialitate


Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile fxfweb.ro în ceea ce privește securitatea informațiilor.

Colectarea informațiilor

În momentul contractării unor servicii, vă putem solicita informații de identificare sau de contact (ex: nume, adresa de email, telefon, etc).

Daca contactați departamentul de asistență va putem solicita diverse informații legate de sistemul de operare, tipurile de programe folosite sau alte detalii de ordin tehnic ce ne pot ajuta în rezolvarea solicitării dumneavoastră.

La vizitarea site-ului nostru, vom colecta în mod automat adresa dv. IP, ora și data vizitei, tipul browser-ului utilizat cât și fisierele pe care le-ati accesat. Aceste informații sunt doar stocate, nu se proceseaza și nu se trimit unor terțe persoane.

Securitatea datelor personale

fxfweb.ro certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Toate datele și informațiile furnizate de clienți, atât la momentul înregistrării pe site, cât și ulterioare, sunt absolut confidențiale. Aceste date sunt necesare și vor fi folosite exclusiv în scopul furnizării serviciilor comandate (confirmarea comenzilor, notificări, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o formă trasmise terților sau folosite în alte scopuri.

Confidențialitatea se extinde și asupra fișierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informații încărcate sau create pe serverele fxfweb.ro.

În cazul plății cu card Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct în sistemul de procesare aprobat de Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de catre o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar dupa autentificarea în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă știuta numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizatori, de a modifica conținutul site-urilor fără a avea acest drept sau de a afecta performațele serverelor va fi considerată ca o tentativă de fraudă și va pune în mișcare cercerarea penală împotriva celor responsabili.

Protecția copiiilor

fxfweb.ro nu oferă servicii persoanelor sub 18 ani.

Google Analytics

fxfweb.ro folosește Google Analytics pentru analizarea traficului pentru acest site și astfel este posibil ca IP-ul dv., tipul browser-ului cât și ora și data de acces să fie procesate pentru obținerea de date statistice legate de traficul site-ului.